Wie zijn wij?

Twee zussen, beide geboren in Ermelo, uit een ondernemersfamilie en met horeca-ervaring willen het dorp graag iets brengen wat het wat hen betreft mist.

Kaneel&Kruimels!

 

Veel Ermeloërs zijn voor hun studie of baan op een bepaald moment vertrokken uit het dorp. Maar er zijn er veel die (met kids) uiteindelijk weer terugkomen naar het mooie dorp op de Veluwe. Toch missen ze die leuke koffietent waar ze iedere dag kwamen.
Tot nu, want
Kaneel&Kruimels
is de plek waar je peuter een babychino kan drinken en jij met je beste vriendin bij kan kletsen onder het genot van een goede koffie en een lekker stuk huisgemaakte taart.
Ook ben je welkom voor een heerlijk ontbijt of een goede lunch!

 Als je denkt dat Kaneel&Kruimels alleen voor vriendinnen is heb je het mis. Juist iedereen is welkom! Opa’s, oma’s, kleine kinderen, grote kinderen, zakenmensen en zelfstandigen. De belangrijkste waarde is dat iedereen zich welkom voelt, zoals Ermelo dat op allerlei gebieden al zo vaak heeft laten zien.

 Bij Kaneel&Kruimels ga je lekker zitten of haal je een drankje en iets te eten ‘to go’. Handig voor in de auto op weg naar je werk of alvast voor thuis als je je kind naar school hebt gebracht. Maar natuurlijk ook perfect voor de vele toeristen in de zomerperiode die we een heerlijke broodjes mee kunnen geven voor op de camping. De broodjes, het beleg, de zoetigheden en ingrediënten voor bijvoorbeeld de soepen komen zoveel mogelijk van eigen bodem, dus uit de buurt!